Haldorádó FermentX Method Box - Tejsavas Betain-Betain

Kód: HD25372
Neohodnotené
Značka: HALDORÁDÓ
€5,50 / ks
Skladom (5 ks)
Môžeme doručiť do:
26.11.2024

Detailné informácie

Telefon
ODBORNÉ PORADENSTVO NA ZÁKAZNICKEJ LINKE
v čase od 8:00 do 17:00 +421 915 728 726
Doprava zdarma
DOPRAVA ZDARMA
pri nákupe nad 60€
zaregistrujte sa
ZAREGISTRUJTE SA A NAKUPUJTE ZA VÝHODNEJŠIE CENY
nižšie ceny o 3 až 13%

Podrobný popis

Kŕmne suroviny FermentX vyrobené mliečnou fermentáciou sú mimoriadne obľúbené v teplých letných vodách. Používa ich čoraz viac method feederových rybárov. Aby však bola vhodná na použitie metódy method feeder, je potrebné vykonať niekoľko príprav (preosievanie kŕmnej suroviny, odstránenie väčších častíc). Rybári, ktorí úspešne používajú naše produkty, sa oprávnene pýtali, prečo tieto vynikajúce nástrahy nie sú dostupné aj vo verziách optimalizovaných pre method feeder. Po jasnom sformulovaní potrieb zákazníka nám ostávalo už len vyrobiť ich v tých najlepších verziách!

Obsah balenia metódy FermentX:
- 400 gramov suchej, ochutenej kŕmnej suroviny
- 100 gramov fermentovaných malých semien
- 100 ml fermentovanej tekutiny

Použitie: obsah krabičky nasypte do vedra. Vykvasenú tekutinu zalejte suchým kŕmnym materiálom a potom zalejte presne rovnakým množstvom (1 fľaša) vody. Toto dobre premiešame a po 10-15 minútach precedíme cez sitko. Vykvasené drobné semienka potom môžete primiešať buď naraz, alebo po častiach. Ak zmes vyschne alebo nedrží dostatočne dobre, môžete a mali by ste vlhkosť podľa potreby vymeniť, na čo je najlepším riešením rozprašovač vody!

Užitočné tipy! Takto pripravená zmes je veľmi intenzívna a svieža a s úspechom ju možno použiť aj na súťažiach. Miešanie fermentovaného jedla s rybími peletami namiesto fermentovaných malých semien sa tiež niekoľkokrát osvedčilo. Zvláštna kombinácia, ale účinná!

Dostupné v 4 rôznych verziách: Kyselina mliečna Betain, Sladký ananás, Veľký kapor, Veľký amur

Dodatočné parametre

Kategória: Krmítkové zmesi
Hmotnosť: 0.5 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: